ØÑÇÍ ÞÇáÈ : ãÏÑÓå ÎáøÇÞ
äæÔÊå ÔÏå ÊæÓØ ÏÑ ÊÇÑíÎ شنبه بیست و دوم مرداد 1390

                                             دانلود  کتاب الکترونیکی آموزش آشپزی

در این کتاب طرز تهیه غذاهای زیر را فرا خواهید گرفت:

سوپ تره فرنگی، سوپ عدس، سوپ قارچ ، سوپ سفید، سوپ بادمجان با گوشت، آش آلو، آش رشته، آش گندم، آش جو، آش حلیم، سالاد زیتون با گوجه فرنگی، سالاد سیب زمینی رنگارنگ، سالاد کرفس و گردو، سالاد ماکارونی، استیک با سس قارچ، ساندویچ چیکن سالاد، همبرگر، ساندویچ مغز، خورشت بامیه، خوشت بادمجان، خورشت باقالاقاتق، خورشت فسنجان، خورشت قرمه سبزی، چلو ماهی سفید، مرصع پلو، سبزی پلو، کوکو سبزی، کباب برگ، لازانیای بادمجان، میرزا قاسمی، آبگوشت، کیک ساده، تارت گردویی، شیرینیبادامی، نان نوخودچی، برشتوک، فرنی، حلوا، شله زرد، بستنی ساده.

کتاب آموزش آشپزی

Amozesh Ashpazi | Format: PDF | Size: 1.6 Mb| Direct Link

 دانلود با لینک مستقیم و حجم ۱٫۶ مگابایت
 پسورد فایل: www.3sotdownload.com
 لینک منبع